Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 9.50 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-De-Legendariers-07.jpg

Reeks De Legendariërs

Auteur(s) Patrick Sobral (tekeningen)

Genre Jeugd

Pagina's 48

ISBN 9789463062077 (softcover)

Prijs € 6,95 (softcover)

Prijs: € 6,95 (Softcover)

De Legendariërs07 - Ochtendgloren en Avondschemer

Het zevende deel van ťťn van de leukste en populairste jeugdstrips van Frankrijk!

De LegendariŽrs hebben twee weken de tijd om de gevolgen van het Jovenia-incident ongedaan te maken. Anders wordt hun wereld door de goden vernietigd. Alleen de Hoorn van Sygma kan hen hierbij helpen, maar deze bevindt zich in een ver verwijderd gebergte. Bij hun vertrek worden onze helden benaderd door een meisje dat hen smeekt of ze mee mag gaan. Nauwelijks is de reis begonnen of Gruizel begint zich vreemd te gedragen...

Pagina's

Reageer via FaceBook

07 - Ochtendgloren en Avondschemer recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPINFO (link)
De queeste om de bevolking van de wereld Alysia terug volwassen te maken is nog steeds niet ten einde. In het vorige deel kwamen onze 5 helden in het bezit van een drankje dat moet zorgen voor de verbreking van de vloek die hun wereld teistert. El Diablo, de beroemdste dief van Alysia, ruikt een gouden zaakje en steelt het kostbare flesje, maar ziet zín poging gedwarsboomd door de goden van de schepping en de vernietiging: Ochtendgloren en Avondschemer. Deze individuen brengen geen prettige vooruitzichten mee voor onze helden. Een race tegen de tijd begint...

Sobral graaft in dit album opnieuw een stukje dieper in de geschiedenis van de planeet. Ook komen we heel wat meer te weten over Gruizel, de Jaguarian, die het in dit album wel erg moeilijk krijgt. In dit album worden tevens heel wat nieuwe en kleurrijke figuren geÔntroduceerd, wat bijdraagt tot de aantrekkelijkheid van het album.
Dat dit een album zich richt tot de jeugd, is behoorlijk snel duidelijk. De leeftijd van de hoofdpersonages is al de eerste indicatie, de covertekening de tweede. Verder bevat het album alle ingrediŽnten die een jong publiek aanspreken: heftige en zeer wispelturige emoties, veel en afwisselende actie en een goed te volgen verhaal. Zoals reeds aangegeven zijn er ook voldoende nieuwe elementen die zorgen dat de jeugd geboeid blijft door dit epos.

Het tekenwerk van Sobral leunt veel meer aan bij manga dan bij de Europese tekenstijl. Dit is te merken aan de grote ogen, zeer sterke gezichtsuitdrukkingen en veel beweging (vormgegeven door tal van bewegingslijnen). De drukke tekeningen zullen zeker niet door iedereen gesmaakt worden, maar vallen bij het moderne jeugdige publiek die dat gewoon zijn, erg in de smaak (getuige mín eigen kroost). De kleuren zijn bovendien vrij fel. Dit is met andere woorden geen album waar je snel snel eens doorbladert waardoor het garant staat voor heel wat kijk-plezier.

Besluit: een moderne strip die gesmaakt zal worden door de moderne jeugd!

- Iyo74


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.