Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 9.50 MB)

Silvester Strips catalogus

Alle Crazy cavia's strips

  • Crazy cavias
   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Crazy-cavia's.jpg

Reeks Crazy cavia's

Auteur(s) Laurent Dufreney (tekst), Miss Prickly (tekeningen)

Genre Jeugd

Pagina's 48

ISBN 9789463063500 (softcover)

Prijs € 6,95 (softcover)

Prijs: € 6,95 (Softcover)

Crazy cavia'sCrazy cavias

Ze zijn koddig en ze houden ervan te knabbelen, te slapen, grappige geluidjes te maken, te knabbelen en nog meer te slapen. Het zijn de… CAVIA’S! Dit stripverhaal gaat alles wat we over deze schattige knaagdieren geleerd hebben overhoophalen. Die beesten zijn namelijk helemaal CRAZY!

Cesar, het grijze caviaatje, verruilt het platteland voor het caviaverblijf van Enzo en Sarah. Zijn nieuwe harige makkers zijn erg en de derde is gek op elektriciteitsdraden. Cesar denkt maar aan één ding: ontsnappen! Ondertussen kunnen ze in dit kleine wereldje best leren samenleven, ondanks hun totaal verschillende karakters...

Een humoristisch avontuur van de auteurs van Te paard!

Deze softcover verschijnt eind januari, maar is nu al te bestellen. Het boek wordt verzonden zodra het beschikbaar is.

Pagina's

Reageer via FaceBook

Crazy cavias recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Crazy Cavia's is een productie van dezelfde auteurs van de gagstrip Te Paard. In plaats van over edeldieren vertellen ze in dit afgeronde verhaal over zes cavia's. Het zijn zes verschillende soorten met elk een eigen karakter. Ze wonen in een afgebakend verblijf in de woonkamer van een jong gezin waar ze het eigenlijk goed hebben. Wanneer een nieuweling hen komt vervoegen, wil deze alleen maar ontsnappen. Tussen het hooi op de grond is het zoeken naar iets dat kan doorgaan voor een plot. We hebben die niet gevonden. Het einde zou aanleiding kunnen geven naar een vervolg, maar dat hoeft voor ons niet. De interessantste pagina's komen eigenlijk daarna. Op eenzelfde komische manier als de educatieve gagreeksen Diep in de Zee en Insecten (verschenen bij Ballon Comics) leren we bij over cavia's en hoe die het best te verzorgen zijn. Als uitsmijter steken we nog op dat cavia's voedingrijke keutels produceren.

DAVID STEENHUYSE --- januari 2018


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.