Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.77 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?
cover stripalbum cover-Angel-Wings-4-luxe.jpg

Reeks Angel Wings

Auteur(s) Romain Hugault (tekeningen), Yann (tekst)

Genre Oorlog

Pagina's 48

ISBN 9789463062893 (actie)

Actieprijs: € 29,95 (Actie)

Angel Wings4 - Paradise Birds LUXE EDITIE

Verzamelaars en liefhebbers van het werk van  Romain Hugault willen deze Luxe Editie ≠absoluut niet missen!

- Hardcover 'Angel Wings' deel 4 met andere covertekening
- 1 Prachtige stand-up display van een Corsair vliegtuig
- 1 Ex-libris
- oplage 444 exemplaren, OP=OP!

Het begin van de tweede cyclus! WASP-pilote Angela McCloud kreeg van de OSS de opdracht de tournee door de Pacific te begeleiden van de behoorlijk opgefokte pin-up Betty Lutton, die het moreel van de troepen moet versterken. Die degradatie tot taxichauffeur zint onze heldin allerminst, tot ze erachter komt dat die schijnbare routineklus als dekmantel dient voor een geheime operatie die, als ze slaagt, een massale afslachting van Amerikaanse soldaten kan voorkomen bij een mogelijke landing op de Japanse kusten.

Angel Wings is een Tweede Wereldoorlog-avontuur van topduo Yann en Romain Hugault (De Nachtuil, Edelweiss).

Pagina's

Reageer via FaceBook

4 - Paradise Birds LUXE EDITIE recensies

Zoals geschreven door bezoekers van deze website en gevonden op andere plekken op het web:

Externe recensie, bron: STRIPSPECIAALZAAK.be (link)
Passie voor vertellen

Na de eerste cyclus in AziŽ vinden we Angela McCloud, de vrouwelijke pilote met Bettie Page-kapsel en een voorsteven waarbij al haar outfits te krap zitten, terug boven de Stille Oceaan, meerbepaald op weg naar het eilandgroepje Ulithi, een rustplek voor de Amerikaanse troepen. Ze kreeg de opdracht pin-upmeisje Betty Hutton (een knipoog naar de echte Amerikaanse actrice Betty Lutton) naar de basis op het grootste eiland te vliegen waar ze de soldaten moet vermaken. De blondine is aan amfetaminepillen verslaafd en het contrast met de zwartharige, brutale Angela kon niet groter zijn. Onderweg worden ze aangevallen door Japanse toestellen. Daar komen ze goed uit, maar Angela is helemaal niet opgezet met haar babysittersfunctie ten dienste van een "trut", een "leeghoofdig wicht". De kolonel op de basis vertrouwt haar echter toe dat haar missie om miss Lutton van de ene basis naar de andere te escorteren een perfecte dekmantel is voor een gewichtiger missie om spionnen op te sporen. Al snel reist Angela door naar HawaÔ voor het volgende onderdeel van het plan. Ze beleeft er romantische momenten na ogenschijnlijk grensoverschrijdend gedrag. En ook haar privťonderzoek naar de dood van haar zus gaat voort.

Angel Wings is tot nu toe de succesvolste reeks van Romain Hugault en scenarist Yann zal ook wel niet klagen. Dat hebben de auteurs integraal te danken aan hun prestaties om ten eerste een meeslepende intrige neer te zetten waarbij de tekeningen grotendeels ten dienste staan van het verhaal. "Grotendeels", want Hugault neemt elke kans ruimschoots te baat om te tonen dat hij tegenwoordig de beste vliegtuigtekenaar is en hij buit die kansen volop uit. Ook in de jaren 1940-interieurs, de knappe wagens en, jawel hoor, andere carrosserieŽn blinkt hij uit. Een prettig ogend, aangenaam leesbaar verhaal is het minste dat je kan zeggen over deze optimale samenwerking tussen twee luchtvaartfanaten met een passie voor vertellen.

Voor de 444 grootste fans is er ook een limited edition beschikbaar met een alternatieve cover (minder vliegtuig, meer Angela), een ex-libris met de coverillustratie van de reguliere editie en een kartonnen display van een Corsair-vliegtuig.

DAVID STEENHUYSE --- november 2017


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.