Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Silvester Debuutprijs 2016

Geplaatst: 2016/05/26 13:24 (archief 2016)

Silvester Strips debuutprijs 2016Tijdens de officiële opening van de Stripdagen Haarlem, vrijdag 3 juni 17.00 uur in de Philharmonie te Haarlem, zal de winnaar van de Silvester Strips Debuutprijs 2016 (t.w.v. 1.000 euro) bekend gemaakt en uitgereikt worden door stripmaker en jurylid Michiel van de Pol.

De genomineerden
Van alle boeken die tussen april 2014 en maart 2016 verschenen zijn uiteindelijk deze zes albums genomineerd voor de Silvester Strips Debuutprijs 2016:
Mijn Begrafenis van Maarten De Saeger (uitgeverij Bries)
Hubert van Ben Gijsemans (uitgeverij Oogachtend)
Het Mirakel van Vierves van Inne Haine (uitgeverij Oogachtend)
Ayak + Por 1 van Wilbert van der Steen en Marc Legendre (uitgeverij Strip 2000)
Muggen van Bart Nijstad (uitgeverij Xtra)
Woekeraar van Pieter Coudyzer (uitgeverij Xtra)

De jury
Michiel van de Pol (stripmaker. Spotters, zijn nieuwe graphic novel, verscheen onlangs bij uitgeverij Scratch), Dimitri van Amerongen (stripboekwinkel Silvester Haarlem), Wout Jut (recensent voor Stripverslag en Eppo Stripblad) en Ward Wijndelts (schrijver/journalist voor Mindshakes). De jury gaat onder leiding van Patrice van der Linden (eindredacteur uitgeverij Silvester). Met dank aan alle uitgevers die de boeken ter beoordeling beschikbaar hebben gesteld.

Over Silvester Strips
In navolging van de VPRO en Comichouse is de sponsoring van de Debuutprijs dit jaar wederom in handen van Silvester Strips. In 1991 gestart als stripboekwinkel in het hartje van ‘s-Hertogenbosch en later ook in Haarlem. In 1997 begon Silvester met het uitgeven van stripboeken. Momenteel heeft Silvester populaire stripreeksen als Walking Dead, Okko, De Havik, De hel van het Oostfront en Prins Valiant in haar fonds. Silvester Strips viert dit jaar haar 25 jarig jubileum.


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.