Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 7.73 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Charlie Adlard signeert bij eerste Dutch Comic Con!

Geplaatst: 2015/03/24 09:09 (archief 2015)

hot priceZaterdag 28 en zondag 29 maart is in de jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van Dutch Comic Con: een fantastisch evenement wat gericht is op comics, films, cartoons, games en alles wat daar afgelopen decennium uit is voortgekomen. 

Silvester zal daar zeker aanwezig zijn en niemand minder dan Charlie Adlard, tekenaar van Walking Dead, is onze gast! Op beide dagen zal Charlie aanwezig zijn om zijn boeken te signeren. Zie hieronder zijn signeerschema:
Zaterdag:
10.15-12.15 uur (signeren)
15.00-15.30
uur (alleen handtekeningen)
16.45-17.45
uur (signeren)
Zondag:
10.00-12.00 uur (signeren)
13.00-13.30 uur (alleen handtekeningen)
14.30-16.30 uur (signeren)

Early Bird actie! Op zaterdag en zondag krijgen de eerste 50 klanten die t.w.v. minimaal 50,00 aan strips kopen een goed gevulde goodie bag t.w.v. 100,00. OP=OP!

Net als op de Amerikaanse conventies zal er een artist alley zijn met nationale, internationale tekenaars en bekende artiesten uit het genre. Daarnaast een tweedaagse Cosplay wedstrijd. Een deel van Dutch Comic Con is ingericht met nationale en internationale dealers van popculture merchandise & collectables, uitgeverijen en andere bedrijven die zich afgelopen jaren geprofileerd hebben in deze branche. Ook is er een bioscoop van formaat met de nieuwste releases & trailers. Kortom een geweldige ervaring voor jong en oud!

(De auteur voorziet je boek van een prachtige tekening bij aankoop van 40 euro aan Silvester-boeken naar keuze. Wil je je boeken alleen maar laten voorzien van een handtekening? Dat kan bij aankoop van 20 euro aan Silvester-boeken naar keuze. Signeertijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog worden gewijzigd. Tickets gaan op volgorde van nummer.)


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door Van der Loo & Co B.V.