Mijn winkelwagen

Is leeg, voelt zich eenzaam :(

Veilig betalen met iDeal

Catalogus

Download hier onze volledige catalogus ( pdf 11.77 MB)

Silvester Strips catalogus

   Registreer | Wachtwoord?

Nieuws uitgeverij Silvester Strips

Het laatste nieuws rond stripuitgeverij Silvester. Nieuwe releases, leuke weetjes en de agenda.

Eftelings RAVELEIJN nu als strip

Geplaatst: 2018-07-02

RaveleijnEfteling presenteert in samenwerking met uitgeverij Silvester Strips een nieuw avontuur in de wereld van Raveleijn. Uniek, want de ruiters zijn voor het eerst in stripvorm!

Deze week verschijnt het eerste stripboek van Raveleijn. De Magische Pendel is een compleet nieuw verhaal en speelt zich af in de wereld van ­Raveleijn. De strip is gebaseerd op de spectaculaire ­parkshow van de Efteling, welke in april 2011 opende.

Het verhaal
In Raveleijn heerst de vreselijke blauwe builenpest! Deze is ontstaan nadat de gouden pendel is gestolen uit de Tempel der Raven. Ten einde raad roept Vrouwe ­Halina de hulp in van de vijf helden: Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa. En hond Spike. Hun speurtocht leidt door de Vallei der Vuren, waar zij te kampen krijgen met grote, ­levensgevaarlijke vuurmonsters. Ze zullen al hun speciale krachten nodig hebben om dit avontuur tot een goed einde te brengen!

Over Raveleijn
Raveleijn is de hoofdstad van het graafschap ­Ravenbosch, en is een halvemaanvormige vesting met daarin een dorpsplein, woningen en een versterkte Belfort-­toren, waarin de Graaf en de Gravin wonen. De oude ­vestingstad ligt in het bos en is voor de kinderen in het heden alleen te bereiken via de magische poort. In Raveleijn groeien de kinderen uit tot absolute helden en ruiters van ­formaat. Iedere ruiter heeft een speciaal wapen die een elementaire kracht bezit, zoals vuur, water en aarde.

De Magische Pendel verschijnt als softcover en Limited Edition hardcover (medio augustus verkrijgbaar). Beide boeken zijn nu al te bestellen en worden uitgeleverd zodra ze beschikbaar zijn.

Beursedities Stripdagen Haarlem 2018

Geplaatst: 2018-05-15

BeurseditiesVolgende week kun je ons vinden op een van de leukste festivals van Nederland!

Voor Stripdagen Haarlem hebben we 3 speciale beursedities gemaakt. Deze 3 topauteurs zullen aanwezig zijn om ze te signeren. Reserveer snel jouw exemplaar! Bekijk hier alle beursedities!

** STRIPDAGEN HAARLEM (25 mei t/m 3 juni)
- Olivier Marin (De autoreportages van Margot)
- Michel Koeniguer (Misty Mission)
- Gradimir Smudja (Op tijdreis door de schilderkunst)

INFO OVER DE BEURSEDITIES:
- beperkte oplage: 50 exemplaren
- hardcover met luxe sleeve: gesigneerd
- speciale ex-libris: gesigneerd
- speciale tekening: (op naam) door auteur

LET OP: Je gereserveerde boek zal niet verzonden worden, maar is enkel af te halen bij de stand van Silvester Strips tijdens de beurs! Om een tekening te bemachtigen wordt u verzocht met deze beurseditie in de rij aan te sluiten. De tekening is een gift van de auteur. U kunt hierover overleggen, maar uiteindelijk bepaalt de auteur wat er getekend wordt.

Woon je in België? Geen probleem. Stuur dan een email met je bestelling. Wij sturen je dan een mail terug met daarin de juiste betalingsgegevens.

Golden City Exclusiefpakket

Geplaatst: 2017-12-09

ExclusiefpakketHet is dubbelop genieten voor liefhebbers van het tekenwerk van Nicolas Malfin! Naast Golden City 12 verschijnt namelijk ook Blue Adventures, een 96 pagina’s tellend artbook waarin Malfins schetsen en illustraties voor Golden City en ander werk ruimschots aan bod komen!

Voor de echte verzamelaar verschijnt er tevens dit Exclusief pakket. Dan krijg je niet alleen de boeken Golden City 12 en Blue Adventures, maar ook een genummerde ex-libris en een schitterende display met daarop Mifa en Harrison Banks!

Kijk snel hier voor het pakket!

Kunstdruk Verzamelmap 2017

Geplaatst: 2017-12-09

ExclusiefpakketMaak nu je verzameling compleet!

In 2017 heb je bij diverse hardcovers een groot formaat luxe A3 kunstdruk cadeau gekregen. Nu is het tijd om ze een mooi plekje te geven!

Bewaar ze alle 25 in één grote luxe verzamelmap!

Kijk snel hier!

Verhaallijn De Verborgen Geschiedenis afgerond

Geplaatst: 2017-12-09

ExclusiefpakketHet einde nadert voor de Magistraten. Een lot die zelfs zij niet kunnen veranderen.

Vijftien jaar na de aanslag van 11 september en de spectaculaire omkering van de situatie die verband houdt met de Archons, staan de Zwarte Monniken voor een raadsel. Waar is Erlin gebleven? Een vliegtuig vol uranium en de ontvoering van meerdere mensen die enkel hun geboortedatum gemeen hebben (de dag van de explosie van de eerste A-bom op Hiroshima geeft ze een zekerheid: Erlin heeft zijn laatste kaart gebruikt...

De Verborgen Geschiedenis deel 32 is tevens het einde van de langlopende verhaallijn. Er zullen nog nieuwe verhalen verschijnen die zich afspelen in de geschiedenis. Meer nieuws hierover volgt later.

Lees in deze reeks ook Major Arcanum en Arcana.

Snelle bestellers krijgen bij de hardcover GRATIS een luxe A3-kunstdruk bij cadeau, OP=OP!

Bekijk nieuws per jaar:

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002


PRAAT MET ONS OP

FaceBook Twitter youtube

NIEUWSBRIEF
* verplicht veld

logoSilvester Strips is een Nederlandse stripboekenuitgever. Op deze website vind je onze uitgaven en kun je ze bestellen. Daarnaast vind je onze contactgegevens.


Privacy | Algemene verkoopvoorwaarden

De verkoop en verzending van bestellingen wordt verzorgd door SWP Producties.